פסח הגיע, ומה יותר כיף מאשר להכין ולאכול סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן או חום? היום נלמד איך להכין סוכריות חרוסת על מקל, פינוק שילדים אוהבים וגם יכולים להשתתף בהכנה!
החומרים הנדרשים : |
לחרוסת:
לציפוי:
אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב. ממיסים שוקולד לבן או חום ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה – לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים. אם רוצים מוסיפים סוכריות צבעוניות. שומרים במקרר עד ההגשה.
|
קבלו 5 רעיונות נוספים לפעילות שמתאימה לפסח:
- גלגל כתב חרטומים
- גלגל עשר המכות
- מגני הצפרדע – מכת הצפרדעים
- משה בתיבה
- פירמידת חושך